Barbershops in Amsterdam

Barbershops in Amsterdam

Dit zijn de vetste en beste barbershops van Amsterdam!

Een haircut, fade, beard trim or hot towel shave. Dit is waarvoor mannen vaak een bezoek brengen aan een Barbier! Iedere man zou zichzelf maandelijks een bezoekje aan een barbershop moeten gunnen. Om die reden heeft Amsterdamshots enkele toffe Barbershops op een rij gezet!

1. Cut Throat City De Pijp

Een Barbershop waar ik regelmatig een bezoek aan breng is de Cut Throat City in de Pijp. De shop zit gevestigd in de Hutspot winkel en eerder zat hier ook Toons ‘Barbershop. Vorig jaar is Toons ‘Barbershop overgenomen door het wereldberoemde Cut Throat Amsterdam. Deze Barbershop is inmiddels een gevestigde naam in Amsterdam en zit naast hun locatie in De Pijp ook gevestigd op het beursplein. Je vindt hier diverse internationale barbers die over de hele wereld geknipt hebben. Heel leuk als je in contact wilt komen met mensen die al veel van de wereld gezien hebben!

Een haircut kost je hier ongeveer 37,50 euro.

2. Jack2Gents

Jack2Gents zet zich in de markt als een #LGBTQ friendly Barbershop. De Barbershop bestaat nog niet heel lang en werd net zoals andere Barbers getroffen door het Coronavirus. De shop is dus een aantal weken dicht geweest, maar is gelukkig weer ‘up and running’! Je kunt er terecht voor knippen, trimmen, Italian shaves en hot towel shaves. Je hebt hier al een haircut vanaf 30 euro! Ook kan je hier met een klantenkaart sparen voor leuke extra’s!

3. Barber District

Dan nu een van de mooiste Barbershops die je in Amsterdam kan vinden: Barber District. Deze Barbier is misschien niet de goedkoopste maar wel een van de beste. Zo wordt deze shop op Treatwell zelfs beoordeeld met een 4,8 op basis van 5 sterren. Hier weet je dus dat je goed zit als je weer toe bent aan een knipbeurt!

Tip: ze zijn 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur!

4. The Barbershop Amsterdam

Elke keer als ik hier binnenstap lijkt het alsof ik in een Amerikaanse Barbershop binnenstap. Deze shop is zeer populair in Amsterdam en wordt net zoals Barber District heel goed beoordeeld. Je kan je hier al laten knippen vanaf 27,50, wat een zeer betaalbare prijs is in Amsterdam.

Klik hier om een reservering te maken

5. Calvetti Bulldog Barbershop

Alessandro en Giuseppe zijn twee sterren in het knippen en in hun Italiaanse getinte shop verwelkomen ze je graag met veel (Italiaanse) passie. Qua sfeer ook een typische barbershop met oude frutsels en toffe vintage meubels.

Let op: als je ervoor kiest om in de salon te betalen, kan dit alleen cash.  

6. Lotfi

Barbershop Lotfi is gevestigd aan de Oudezijds Voorburgwal. Bij deze barbershop moet je niet gek opkijken als je opeens een BN’er of profvoetballer tegen het lijf loopt. Eigenaar Lotfi heeft in zijn salon al vele bekende namen mogen ontvangen, waaronder John Legend, Xzibit, Ali B en Danny Landzaat. Voeg jij jezelf toe aan het lijstje? Deze namen kiezen natuurlijk niet voor niets voor Lotfi.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *