3 redenen om een kantoorruimte in Amsterdam te huren

Geplaatst op

Twijfel je over de huur van kantoorruimte in Zuidoost? Vraag je jezelf af of Amsterdam wel een geschikte locatie is om jouw bedrijf te vestigen? Amsterdam kent veel voordelen voor ondernemers. Maar het is niet vreemd als je twijfelt over de heersende concurrentiestrijd of de hogere huurprijzen. Toch biedt Amsterdam zo ontzettend veel dat deze mogelijke nadelen ook te weerleggen zeggen. Zo is Amsterdam niet alleen een prachtige omgeving, maar ook nog eens heel centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ben je benieuwd waarom je nog meer voor een kantoorruimte in Amsterdam zou moeten kiezen? In dit artikel zetten we drie goede redenen op een rij.

1. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Goede bereikbaarheid is van essentieel belang voor het succes van je bedrijf. Het is belangrijk dat niet alleen klanten gemakkelijker op kantoor kunnen verschijnen, maar ook dat medewerkers vanuit alle uithoeken van Nederland hier kunnen komen. Amsterdam is volledig ingericht op het ontvangen van veel bezoekers. Hierdoor is het openbaar vervoer netwerk ongelooflijk uitgebreid. Je bent sneller met het openbaar vervoer dan wanneer je de auto pakt. Ook als je veel internationale klanten ontvangt, is onze hoofdstad een prima keuze. Schiphol ligt immers niet ver van het centrum af. Bovendien kunnen zij vanaf het vliegveld ook gemakkelijk op een trein of bus stappen. Zo komen jouw internationale klanten binnen een oogwenk op hun plaats van bestemming.

2. Voldoende faciliteiten in de buurt

Het is niet alleen belangrijk of het kantoor praktisch gezien past bij jouw bedrijf, maar ook in welke omgeving deze staat. Hoe is het bijvoorbeeld met de faciliteiten in de buurt gesteld? Het mooie van Amsterdam is dat vrijwel alles in de buurt aanwezig is. De kantoren zijn meestal op de prachtigste locaties gevestigd. Na het werk even borrelen met het personeel? Geen probleem! Er is altijd een café in de buurt. Willen je medewerkers in de pauze even iets lekkers halen? Dan zijn er genoeg kraampjes met Hollandse en internationale lekkernijen te vinden. Dit zorgt er niet alleen voor dat het werk leuker en makkelijker wordt, maar ook dat mensen gemakkelijker kunnen communiceren met andere ondernemers uit de buurt. Zo doe je sneller zakenrelaties op.

3. Vinden van nieuw personeel is geen enkel probleem

Amsterdam is een absolute studentenstad. De stad kent twee universiteiten en maar liefst 14 hogescholen! Dat betekent dat hier niet alleen voldoende studenten actief zijn, maar straks ook nog eens heel veel mensen rondlopen die op zoek zijn naar een baan. Het vinden van nieuw personeel hoeft in een grote stad als Amsterdam dan ook geen enkel probleem te zijn. De samenwerking met studenten kan bovendien erg waardevol zijn. Zij beschikken over actuele kennis en vaardigheden die doorgewinterde personeelsleden vaak missen. Met behulp van hun frisse blik is veel gemakkelijker om de processen binnen het bedrijf te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *