Zondag activiteiten in Amsterdam

Zondag activiteiten in Amsterdam

Haal het maximale uit je zondag in Amsterdam!

En dan is het weer zondag….je laatste vrije dag voordat de drukke week weer begint. Er zijn twee keuzes hoe je deze laatste dag doorbrengt. Een: een dag bankhangen. Twee: een leuke zondagmiddag in Amsterdam! Ik ben een grote fan van Sunday Funday, er is altijd zoveel te doen! Ik hou ervan om zo vroeg mogelijk op te staan en de stad in te gaan voor een leuke dag. Heb je wat inspiratie nodig? We hebben 9 ideeën voor een leuke zondagmiddag in Amsterdam op een rijtje gezet.

It’s vino time!

Niets is leuker dan de hele zondagmiddag met vrienden door te brengen en wijn te drinken. Er zijn genoeg wijnbars in de stad! Een aanrader is het smaakmatje bij La Vina Experience. Voor 15 euro heb je 3 wijnen met bijpassende pinchos, geniet ervan!

Zondag.. de perfecte dag voor een bezoek aan een museum!

Amsterdam heeft 52 musea in de stad! Keuze genoeg zou je denken! Dat betekent veel mogelijkheden voor je zondagse uitstapje. Een van de favorieten van Amsterdamshots is het Tropenmuseum. Het enorme museum is zeer indrukwekkend. Ook leuk: Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Oogfilmmuseum.

Een andere zondag activiteit: Chillen bij Pllek

Heb je zin om uit te gaan maar tegelijkertijd lui te zijn? Pllek in Noord is de plek waar je kunt chillen, zitten en niets doen. In de winter kun je ontspannen naast de open haard en in de zomer is het hemels om buiten aan het water te zitten. Gewoon drinken, bijpraten met vrienden en heerlijke hapjes bestellen. Klinkt goed toch?

Foodhallen: The place to be!

De Foodhallen in Amsterdam West is altijd een goed idee! Zondag is zo’n mooie dag om gewoon veel te eten en verschillende hapjes uit te proberen. En De Foodhallen is daar perfect voor, zeker als het slecht weer is. Het is één grote ruimte met veel eetkraampjes waar met passie wordt gegeten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de G&T-bar 🙂

Een frisse neus halen in het Vondelpark!

Haal wat frisse lucht in de stad! Vroeger ging ik altijd naar het strand, maar sinds ik in Diemen woon is het Vondelpark mijn plek om wat frisse lucht te krijgen! Ik hou ervan om rond te lopen en te genieten van de natuur. Een geweldige plek om op te warmen is het Vondelpark3 waar je warme chocolademelk of een glas rode wijn kunt nuttigen 🙂

Wellicht vind je dit ook interessant:

Lees ook alles over het vernieuwde Hotel & Wellness Zuiver!

Zondag = Fun dag

Heb je zin in een dag plezier en lol? Ga dan naar de TonTon Club! Je kunt je urenlang vermaken in deze speelhal. De TonTon Club is momenteel op verschillende plekken in Amsterdam gevestigd en biedt voldoende aanbod op het gebied van speelkasten.

De zondagse markt

Bijna elke zondag zijn er markten in Amsterdam. Dit kan een voedselmarkt zijn of een vlooienmarkt of een combinatie van beide. Het is zo leuk om rond te slenteren en te jagen op koopjes en verschillende soorten voedsel te proberen. De perfecte zondagmiddag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *