De leukste plekken voor een wijnproeverij in Amsterdam

Geplaatst op

Als je op zoek bent naar een leuke wijnproeverij in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. Amsterdam biedt namelijk talloze plekken waar je kunt genieten van de meest uiteenlopende wijnen uit verschillende landen en regio’s. In dit artikel bespreken we de leukste hotspots voor een wijnproeverij in Amsterdam.

Wijnbar Paulus

Wijnbar Paulus is een knusse wijnbar gelegen aan de Albert Cuypstraat. Hier kun je genieten van een uitgebreide selectie van wijnen uit verschillende landen. Naast wijn kun je hier ook terecht voor heerlijke hapjes. De sfeer is gezellig en informeel, perfect voor een ontspannen avondje uit.

Paskamer

Paskamer is een gezellige wijnbar gelegen aan de Marnixstraat. Hier kun je terecht voor heerlijke wijnen en hapjes in een knusse sfeer. De inrichting is modern en industrieel, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Het personeel is zeer kundig en kan je alles vertellen over de verschillende wijnen.

Bubbles & Wines

Bubbles & Wines is een trendy wijnbar in het hart van Amsterdam. Hier kun je genieten van heerlijke wijnen uit verschillende landen en regio’s. Ook kun je hier terecht voor heerlijke hapjes en fingerfood. De sfeer is ontspannen en gezellig, perfect voor een avondje uit met vrienden.

Wijncafé Worst

Wijncafé Worst is een gezellig café in de wijk De Pijp. Hier kun je genieten van heerlijke wijnen uit verschillende landen en regio’s, samen met heerlijke worstjes en andere hapjes. De sfeer is informeel en gezellig, perfect voor een avondje uit met vrienden.

Wijnbar diVino

Wijnbar diVino is een Italiaanse wijnbar gelegen aan de Spuistraat. Hier kun je genieten van heerlijke wijnen uit alle regio’s van Italië. Ook kun je hier terecht voor heerlijke hapjes en gerechten uit de Italiaanse keuken. De sfeer is gezellig en informeel, perfect voor een avondje uit met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *