The Traveller Amsterdam

The Traveller Amsterdam

Normaal gesproken is Amsterdam Zuid-Oost niet de plek waar wij elke week komen, maar voor een nieuwe hotspot maken wij uiteraard een uitzondering. Deze wijk is de afgelopen jaren helemaal opgebloeid en het is leuk om te zien dat ondernemers hier op inspelen. The Traveller Amsterdam is een mooi voorbeeld van de succesvolle make-over van Amsterdam Zuid-Oost. Sinds deze maand heeft The Traveller, een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik haar deuren geopend in het groene hart van Cumulus Park te Amsterdam Zuid-oost. Wellicht zegt de naam Michiel Deenik je al iets. Hij is de eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM en is de uitdaging aangegaan om ook in Zuid-Oost een succesvol restaurant in de markt te zetten.

Een impressie van The Traveller

Een tip van Amsterdamshots

Wil je even ontsnappen aan het regenachtige weer of weet je niet wat je op een saaie zondag moet doen? Laat je dan culinair verwennen bij The Traveller Amsterdam! Naast de uitgebreide reguliere kaart is er op zaterdag en zondag een brunchmenu voor €15,- per persoon. Dat is nog eens betaalbaar genieten!

Een zonovergoten terras

Sinds kort heeft The Traveller Amsterdam ook een prachtig en vooral groot terras geopend. Werk je in Amsterdam Zuid-Oost en ben je op vrijdagmiddag wel toe aan een lekkere borrel? Neem dan plaats op dit terras en ga je weekend in met een goudgele rakker!

Parkeren

Waar het in hartje Amsterdam bijna niet mogelijk is om een betaalbare parkeerplek te vinden, kan je bij The Traveller eenvoudig en zeer betaalbaar parkeren. Onder het restaurant is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de parkeergarage loop je zelfs zo het restaurant in, hoe fijn is dat?!

Contactgegevens

Bijlmerdreef 108, tegenover nummer 101.
1102 CT Amsterdam
020 896 0790
info@thetravelleramsterdam.nl

The Traveller Amsterdam
 

4 gedachten over “The Traveller Amsterdam

 1. Op aanraden van jullie heb ik hier afgelopen vrijdag gegeten. Een prachtig restaurant! Zit er hip uit en is goed bereikbaar zoals vermeld in het artikel. Komen zeker nog een keer terug

   
 2. Vorige week bij The Traveller geweest en leuk om te zien dat Zuid-Oost door de jaren zo is opgeknapt! Echt een fancy restaurant met een prachtige entree. Lekker eten ook en perfect geschikt voor zakelijke afspraken.

   
 3. Een hele avontuurlijke avond gehad bij The Traveller. Met avontuurlijk bedoel ik dat wij vooral verrast werden voor de diversiteit aan gerechten. Heerlijk gegeten en gedronken en een fijne bediening. Leuk dat er in Zuid-Oost een nieuwe hotspot gekomen is.

   
 4. Bedankt voor de tip! Inderdaad heerlijk eten en een gezellig restaurant. The Traveller is een mooie toevoeging aan het nog saaie Zuid-Oost.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *