The Lobby Amsterdam

The Lobby Amsterdam

The Lobby Fizeaustraat

Dit blijft toch wel een van onze favoriete hotels van Amsterdam! Wij verbleven bij The Lobby Fizeaustraat. Hier hebben wij voor de nieuwe maatregelen ook ochtendjes relaxt gewerkt met een goede kop koffie, maar de lobby van het hotel is nu alleen toegankelijk voor hotelgasten. Hier bieden zij ontbijt, lunch en diner aan. Zelf vinden wij de sfeer en de vibe in het hotel erg fijn. Het voelt als een huiskamer en door de gezellige inrichting is het een echt cozy hotel. 

Verrast door de Suite

Wij werden verrast met de enige suite die het hotel heeft en wauw wat is deze mooi! Met een eigen open haard, relaxte zitjes en een super mooie badkamer konden wij hier optimaal genieten. Hieronder vind je een impressie van de kamer

Overdag zijn wij naar de pijp gelopen, maar ook loop je zo Amsterdam-oost in vanaf het hotel. S’ avonds aten wij een 4 gangen diner in het mooie restaurant van het hotel. Sinds tijden hebben wij zo lekker gegeten. Bij the Lobby hebben ze net even andere gerechten dan je misschien gewend bent. Wij werden heel erg verrast door het voorgerecht met aubergine wat echt heel smaakvol was. Ook de andere gerechten waren heel erg lekker en wij vonden de bediening ook helemaal top. Met een groot assortiment aan wijn in de wijnkasten zoekt de bediening graag naar een wijn die jij lekker vindt of die perfect bij het gekozen gerecht past. Wel moet deze nu uiteraard om 20.00 op zijn, maar dit mag te pret niet drukken! 

Heerlijk ontbijten in een ontspannen setting

De volgende ochtend bestelde wij de allerlekkerste french toast (vinden wij dan) met een koffie een verse jus. Ook kan je een ontbijt menu bestellen voor €15,-. The Lobby heeft al een stay and dine (overnachting + 3 gangen diner) voor €100,-. En zeg nou eerlijk, wie wilt er niet even lekker tussenuit in deze bizarre tijd? 

Contactgegevens

Hotel V Fizeaustraat
Fizeaustraat 2
1097 SC Amsterdam
+31206623233

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *