Ter Marsch & Co

Geplaatst op
Ter Marsch & Co Amsterdam

Maak kennis met de ‘beruchte’ Ter Marsch & Co burgers

Ken je dat gevoel dat je na een dag shoppen wel toe bent aan een stevige lunch? Of heb je gewoon trek in een vette hap, maar wil je wel ergens neerploffen waar het gezellig is. Breng dan een bezoek aan Ter Marsch & Co. Met een kaart waar een burgerliefhebber van gaat watertanden en een prachtige gekleurde inrichting is Ter Marsch & Co een must-visit!

Burgers & Cocktails… Daar kan je toch nu al naar uitkijken?

Bereikbaarheid van Ter Marsch & Co

Ter Marsch & Co ligt misschien wel op het meest centrale punt van Amsterdam. Met het Rokin en Rembrandtplein op steenworp afstand is dit burgerrestaurant zowel per OV, fiets en scooter uitstekend bereikbaar. We raden je aan om lekker met de fiets of het OV te komen want de overheerlijke cocktails kan je natuurlijk niet laten staan!

De inrichting

Dat de inrichting van Ter Marsch & Co je bijna niet kan ontgaan wordt nog eens bevestigd door een prijs die zij onlangs hebben gewonnen. Na een renovatie van zes maanden werd onlangs NH Carlton Amsterdam getransformeerd tot NH Collection Amsterdam Flower Market (233 kamers) én werd het bijbehorende hamburgerrestaurant Ter Marsch & Co in volledig nieuwe stijl heropend. Met deze renovatie hebben zij onlangs de Entree Awards gewonnen. Als je de inrichting gezien hebt dan snap je waarom zij de terechte winnaar zijn geworden.

Kort samengevat hebben wij genoten van een heerlijke lunch, waarbij wij vriendelijk zijn ontvangen door het aanwezige personeel. We hebben echt het gevoel gehad een middagje uit te zijn in eigen stad. Met een heerlijke cocktail aan de bar hebben wij een gezellige middag afgesloten.

Lees ook: Burgerrestaurant Sloppy Joe Amsterdam

Eén antwoord op “Ter Marsch & Co”

  1. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat het er binnen zo leuk uit zou zien. Ben er vaak langs gelopen maar nooit het idee gehad om er naar binnen te gaan, tot voor kort. Heerlijk aan de bar gezeten en een paar hele goede cocktails op. We hebben niet gegeten maar het eten zag er niet slecht uit en de menukaart had veel keuze! We gaan zeker nog een keer eten bij Ter Marsch & Co!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *