Tandartsen in Amsterdam

Tandartsen in Amsterdam

Vind jouw nieuwe tandarts in Amsterdam!

Het vinden van een juiste tandarts in Amsterdam kan voor veel mensen lastig zijn. Het is namelijk meer dan alleen even een afspraak maken. Je wilt een goed gevoel hebben bij de praktijk, zeker weten dat er gespecialiseerde mensen werken en dat zij goede reviews hebben. Onderzoek doen is hierbij dus zeker nodig.

Wacht niet tot je in aanraking komt met tandheelkundige noodgevallen (bijv. kiespijn, ontstekingen, gaatjes, zenuwpijnen, uitvalsvullingen, tandvleesaandoeningen en nog veel meer) die je pijn bezorgen. Het gaat hier namelijk om je gezondheid! Hieronder vind je een overzicht van de beste tandartsen in Amsterdam!

Lassus Tandartsen

Lassus Tandartsen, een meertalige tandartsenpraktijk met drie vestigingen in het centrum van Amsterdam, helpt klanten bij het behoud van een gezond gebit en biedt hoogwaardige tandheelkundige behandelingen. Daarnaast heeft Lassus nog meer praktijken door het land, zoals in Lelystad.

De Liefde Tandartsenpraktijk

Een moderne tandartsenpraktijk met een holistische aanpak, een team van algemene tandartsen, biologische tandartsen, hygiënisten en specialisten met veel ervaring in de tandheelkunde. Ze zijn een metaalvrije en articulerende praktijk.

Tandartspraktijk Plantage

Bezoek deze praktijk voor zowel de algemene tandheelkunde als voor verschillende specialisaties, zoals restauratieve tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, implantologie, endodontie, orthodontie en tandhygiëne.

Tandarts Jordaan

Tandarts Jordaan ligt in het historische centrum van Amsterdam en biedt de beste tandheelkundige zorg die er is. Met uitzonderlijke faciliteiten en hygiënepraktijken; vakkundig en ervaren personeel; gepersonaliseerde klantenzorg; en transparante prijzen.

TTH van Wou

Tandartsenpraktijk TTH van Wou is gevestigd in de Pijp in Amsterdam. TTH van Wou biedt verschillende specialisaties aan zoals algemene en esthetische tandheelkunde, implantaten en mondhygiëne. Ook hebben zij een tandtechnicus in huis voor protheses, frames en kleine repaires. Ze zijn ook open op zaterdag!


Dental Factory

Dental Factory, gevestigd aan de Jan van Galenstraat, is dé tandarts in Amsterdam West voor alle algemene tandheelkundige behandelingen en specialisaties. Het ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en specialisten besteedt veel aandacht aan preventieve tandheelkunde. De kliniek is 7 dagen per week geopend, ook ’s avonds.

iSmile Tandartspraktijk

iSmile is een gespecialiseerde pediatrische tandarts en biedt ook standaard en gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Ze werken samen met jou aan een op maat gemaakt behandelplan. Nieuwe patiënten zijn ook welkom: er zijn geen wachtlijsten! Het grote voordeel aan iSmile: Ze communiceren ook in het Engels, Arabisch en Turks.

DentalZorg

DentalZorg is een toegankelijke moderne tandheelkunde met drie tandheelkundige klinieken in Amsterdam Noord en Zaandam. Het team bestaat uit hoogopgeleide, vriendelijke en meertalige tandheelkundige specialisten die zorgen voor algemene en cosmetische tandheelkunde, mondhygiënisten, kunstgebit, implantologie, orthodontie en nog veel meer. Ze zijn ook open op zaterdag.

Voor een overzicht van de reviews verwijzen wij je graag naar: Zorgkaart Nederland & KNMT

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *