Stadsposters van Wijck

Stadsposters van Wijck

Wij houden van cadeautjes en laten we nou net weer in de watten zijn gelegd door een mooi Amsterdams merk! Wijck heeft een aantal super leuke producten naar ons opgestuurd. Een heerlijke handzeep met de tekst Amsterdam er op. Een mooi jute tasje met de tekst; f*ck it, lets go to Amsterdam… en een super leuk handgetekend schilderij met een mooi stukje Amsterdam erop. Wie wordt hier nou niet blij van?

Het aanbod van Wijck is groot. Zo kan je posters uit verschillende stadsdelen van Amsterdam bestellen. Ook kan je zelfs steden in het buitenland kiezen. Heel leuk als je samen met je vriend(in) een Europese stad hebt bezocht en dit als herinnering aan je muur wilt hangen. De posters zijn ook te koop met mooie lijst, zodat je de print direct aan de muur kan hangen! Naast prints hebben ze door de jaren heen hun assortiment ook aardig uitgebreid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geurkaarsen, roomspray, geurstokjes en koffie mokken.

Haal die ouderwetse stadskaart van de muur, het is tijd voor een print van WIJCK.!

Wil je de posters of producten in het echt zien? Ze hebben een super leuke winkel in de Utrechtsestraat waar de producten mooi worden gepresenteerd. Het is daarom zeker de moeite waard om even naar binnen te lopen. Wij zijn fan van Wijck!

Meer informatie over WIJCK

WIJCK B.V.
Utrechtsestraat 25
1017 VH Amsterdam
The Netherlands

+31(0)20 348 48 73
info@wijck.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *