De lekkerste burgers van Amsterdam Zuid!

Je kent het gevoel misschien wel. Het einde van de dag nadert en je hebt totaal geen zin om te koken. Uit eten gaan heeft eigenlijk je voorkeur maar je hebt ook geen zin om weer 40/50 euro stuk te slaan. Ook wij hebben hier regelmatig last van en waren op zoek naar een oplossing voor dit luxe ‘probleem’. Toen werden wij per toeval op de hoogte gesteld van een nieuw streetfood restaurant in Amsterdam Zuid: Sloppy Joe!

Het is leuk om te zien dat steeds meer horeca-ondernemers het aandurven om zich te vestigen rondom het stadionplein. Het stadionplein was in onze ogen eerst een saaie en grauwe omgeving maar krijgt nu steeds meer kleur!

Het beste streetfood restaurant van Amsterdam Zuid

Sloppy Joe Amsterdam richt zich vooral op lekkere en betaalbare streetfood maaltijden. Denk hierbij aan burgers, spareribs en zij hebben ook op elke doordeweekse dag een daghap! Wil je er vanavond even tussenuit voor een makkelijke en betaalbare maaltijd? Neem dan eens een kijkje bij Sloppy Joe!

Lees ook:

Dit zijn de leukste café’s om een biertje te drinken
De leukste brunch hotspots van Amsterdam
Hier eet je de lekkerste sushi in Amsterdam
Dit zijn de fijnste terrassen in Amsterdam

 
Samenvatting
Sloppy Joe
Titel
Sloppy Joe
Beschrijving
Het beste streetfood restaurant van Amsterdam Zuid
Rolf
Uitgever
Amsterdamshots

10 Replies to “Sloppy Joe Amsterdam”

 1. Afgelopen week ook heerlijk gegeten bij Sloppy Joe! Voor iedereen die hier nog een keer langs wil gaan: ga voor de dirty harry! De beste burger die ik in tijden heb gegeten!

   
 2. Ik heb hier op jullie advies gegeten, super goede tip! Het was heerlijk, echt een huiskamer gevoel! Leuke bediening en goede kwaliteit eten. Echt een aanrader!

   
 3. Heb gisteren de chicken burger gegeten bij Sloppy Joe! Veel beter dan ren McChicken of een hap bij de Febo! Leuke sfeer en prima bediening. Tot snel

   
 4. Wat een leuk restaurantje !
  We hebben heerlijk gegeten, de bediening was top en de rekening was ook zeer aangenaam.
  Blij dat we Sloppy Joe ontdekt hebben.

   
 5. Sloppy Joe is een van mijn favoriete restaurants, juist omdat het voor iedereen gangbaar is en je altijd een warm welkom krijgt van de eigenaren. Ik heb nog nooit ergens zo’n lekkere burger gegeten als hier, het vlees is echt van goede kwaliteit en dat proef je. Dit is echt een aanrader!

   
 6. Wij hebben vorige week met een groep gegeten bij Sloppy Joe en voor herhaling vatbaar! Erg goede gerechten en een leuke bediening. Fijn dat we van te voren onze wensen al kenbaar konden maken en dat alles al geregeld was toen wij aankwamen.

   
 7. Sloppy Joe zeker toegevoegd aan mijn lijst van favoriete restaurants in Amsterdam! De bediening was gastvrij en wisten wat ze moesten doen! De Sloppy Joe burger was van top kwaliteit. Misschien wel de lekkerste buger die ik in tijden heb gegeten. Laat je vooral adviseren over de bijpassende bieren. Must-go!

   
 8. Laat de mixed grill geprobeerd bij Sloppy Joe en dit was zeker een aanrader! Altijd moeilijk om een keuze te maken en daarom was dit ideaal. Een traktatie van allerlei soorten vlees! Tot snel!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *