Sin of Sal

Geplaatst op
Sin of Sal

Het is een lange tijd geleden dat wij zo lekker hebben gegeten. Sin of Sal is sinds eind mei geopend en is het nieuwe zusje van het welbekende Salmuera. Alles wat de eigenaren bij Salmuera  niet kunnen doen omdat het niet past, hebben ze hier op de kaart gezet en wauw wat was dit lekker. 

Sin of Sal amsterdam

Alles klopt tot in de puntjes, van de inrichting tot de dinerkaart en de heerlijke bijpassende cocktails en natuurwijnen. De bediening weet erg veel te vertellen over de gerechten en geeft goede tips wat je het beste kan bestellen en welke wijn of cocktail bijpassend is. Wij houden beide niet van oesters, maar wij werden toch overtuigd door de dame die ons hielp om ze te  proeven en het was echt niet normaal lekker. Het was eigenlijk een oester die niet echt de zilte smaak heeft van een normale oester, door een salsa tiradito en een leche de tigre variatie. Wij vonden de oesters niet meer terug te herkennen, zo smaakvol en echt een andere smaak dan je gewend bent. Verder hadden wij taco’s met tonijn,  en taco’s met gefrituurde oester (welke dan beide weer heel anders opgemaakt waren). De torta libre, dit was een brioche bun met lechon of oesterzwammen, chipotle mayo en zelfs nacho’s in het broodje (vond ik gek, maar niet normaal lekker) in een jus de veau saus. Heerlijke smakelijke spareribs, een gerechtje met kalfswang en als side mais met zwarte knoflook mayonaise en chili flakes.  

Elk gerecht dat kwam was echt een verrassing en alles was boven verwachting. Echt een dikke aanrader en een aanwinst voor de altijd gezellige Jordaan!  

Adresgegevens

Adres: Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam
Openingstijden: Gesloten ⋅ Gaat open op wo om 17:30
Menu: sinsofsal.nl
Telefoon: 020 421 2670

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *