Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Geplaatst op

Geniet van de Indonesische keuken met een prachtig uitzicht op de stad

Wij worden altijd enthousiast als wij een plek hebben gevonden die wij kunnen aanbevelen aan onze volgers en websitebezoekers. Ron Gastrobar Indonesia Downtown is er daar één van! Je kent Ron Gastrobar waarschijnlijk al van de overige vestigingen en daarom mag je ook verwachten dat alles goed geregeld is. Wij zijn er onlangs geweest en kunnen dit direct bevestigen. Zowel voor een borrel, lunch als diner is Ron Gastrobar Indonesia Downtown een geweldige plek om samen met je partner of vrienden te genieten van een heerlijk avondje uit.

De locatie

Ron Gastrobar Indonesia Downtown is gevestigd op het Rokin. Op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay om precies te zijn. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de stad wat nog eens een extra dimensie geeft aan je middag/avond.

Ook een plek om ’s avonds heerlijk te borrelen

Naast dat het restaurant alle zintuigen op de wenken bedient, biedt de bar een spannende en uitgebreide verzameling cocktails en wijnen. Zo werden wij onlangs verrast door de heerlijke prosecco en de collectie aan bruine rum. Heb je dit weekend nog geen plannen? Dan is deze hotspot zeker een leuke optie. In het weekend verandert Downtown na het diner in één grote dansvloer wanneer stoelen en tafels aan de kant gaan. Zorg er daarom wel voor dat je lekker met de fiets of het OV komt zodat je lekker een drankje kan doen.

Tip: Wanneer je de metro pakt stap je bijna voor de deur uit!

Lees ook: dit zijn de beste rooftop bars van Amsterdam

Conctactgegevens

Ron Gastrobar Indonesia Downtown
Rokin 49, Amsterdam 
+31 (0)20 790 0322 

rongastrobarindonesia.nl

2 reacties op “Ron Gastrobar Indonesia Downtown&rdquo

  1. Onlangs heerlijk aan de bar gezeten op kerstavond. Leuk sfeertje met een live optreden. Leuke plek midden in het centrum! Ga snel een keer terug naar Ron Gastrobar Downtown!

  2. Via Groupon een heerlijke buffet besteld. Leuke diversiteit aan gerechten en ook echt een goede maaltijd. Leuk om te zien dat Ron Gastrobar er echt iets van heeft gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *