Nomads Amsterdam

Geplaatst op
Nomads Amsterdam

Beleef een culinaire trip bij Nomads Amsterdam

Dat Amsterdam Oost hip and happening is dat is voor veel mensen al bekend. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Op elke hoek van de straat wordt wel een nieuwe sportschool, winkel, bar of restaurant geopend. Als iemand dan aan je vraagt of je nog een leuk restaurantje kent dan denk je in eerste instantie: jazeker! Maar door de vele restaurants die wekelijks worden geopend weet je niet meer welke je nou als tip moet opgeven. Gelukkig weten wij wel welke hotspot we je aan moeten raden: Nomads Amsterdam. In dit artikel geven wij je alvast een impressie van wat je mag verwachten!

Ieder een half jaar een ander menu

Eén van de redenen om minimaal twee keer per jaar een bezoek te brengen aan Nomads is het wisselende menu. Op het moment dat wij een bezoek brachten aan Nomads stond de menukaart in het teken van de Portugese keuken. Onze keuze viel op de kip piri piri en de Falafel. De smaak en de hoeveelheid was goed te noemen en daarom zeker aan te raden als lunchhotspot. Houd daarnaast ook de menukaart in de gaten want wij kunnen niet wachten tot de nieuwe menukaart weer wordt gepubliceerd!

Alles over Nomads Amsterdam in Oost

NOMADS Amsterdam
Oranje Vrijstaatkade 55
Amsterdam Oost | Oostpoort
Ontbijt | lunch | borrel | diner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 0.00 uur
Donderdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

Lees ook: leuke restaurants in de Javastraat

Eén antwoord op “Nomads Amsterdam”

  1. Ik heb hier onlangs een heerlijke box afgehaald met echt geweldig eten. Haalt het misschien niet helemaal met het eten dat er ter plaatse wordt geserveerd maar het heeft ons zeker doen besluiten om in de toekomst een keer bij Nomads te gaan eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *