Karaat Amsterdam

Geplaatst op
Karaat Amsterdam

De culinaire hotspot van de Houthavens!

Ken je dat gevoel dat je de dag na een diner nog steeds enthousiast bent? Dat je eigenlijk zo snel mogelijk weer een etentje wilt plannen omdat je zo ontzettend hebt genoten? Dat gevoel hadden wij afgelopen vrijdag. Karaat Amsterdam is een relatief nieuw restaurant dat is gelegen in de Amsterdamse Houthavens. Het restaurant heeft een strakke industriële look en daarnaast ook een warme en gezellige uitstraling. Hieronder geven wij alvast een kleine impressie van ons bezoek.

Culinair genieten bij Karaat Amsterdam

Wij zijn vooral enthousiast geworden van Karaat door de grote diversiteit aan smaken. Zo bestelde wij vooraf een steak tartare die extra was aangekleed met Pinda’s en Cassave. Het was echt geweldige om bij elk gerecht een mooie mix aan smaken te kunnen ervaren. Niet zomaar een standaard pasta of risotto, maar een gerecht waar over is nagedacht.

Eten in de houthavens

Wij zijn week in en week uit op zoek naar nieuwe hofspots. Hierbij vinden wij het tof om te zien hoe ondernemers een bepaald restaurant, bar of winkel in de markt proberen te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat Karaat Amsterdam op langer termijn een groot succes zal worden in de Houthavens. De mix van gezelligheid, heerlijke gerechten tegen een betaalbare prijs en goede bediening maakt dat wij zeker nog een keer teruggaan.

Algemene informatie

Karaat Amsterdam

Houthavenkade 103
1014 ZB Amsterdam
020 223 9695
www.karaatamsterdam.nl
reserveren@karaatamsterdam.nl

Ma – Do 08:00 – 01:00
Vr & Za 08:00 – 02:00
Zo 09:00 – 00:00

Keuken elke dag open tot 23:00

2 reacties op “Karaat Amsterdam&rdquo

  1. Prachtige nieuwe locatie! Blij dat de houthavens weer een restaurant rijker is. Eten is prima tegen een leuke prijs. De wijn was goed en de bediening maakte een leuk praatje en lieten ons nog even de Golden Room zien. Zeker leuk om op vrijdagavond een hapje te gaan doen, zeker omdat er dan een DJ is.

  2. Wat hebben wij fantastisch gegeten afgelopen weekend! Het ene gerecht was nog specialer dan het ander. Bediening is vriendelijk, efficiënt en snel. Kortom, wij komen zeker terug team Karaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *