Hotel TWENTY EIGHT

Hotel TWENTY EIGHT

Hotel TWENTY EIGHT: De beste boutique appartementen van Amsterdam!

Door het coronavirus zijn velen genoodzaakt om thuis te werken. Zo ook wij. Thuiswerken heeft verschillende voordelen, maar er zijn ook onlosmakelijk nadelen aan verbonden. Naast de lichamelijke klachten merkten wij dat wij steeds vaker op gingen zien tegen het thuiszitten. Uiteraard nemen wij de huidige maatregelen zeer serieus en bekijken wij elke dag de mogelijkheden om er toch even tussenuit te gaan. De oplossing voor ons was een staycation in eigen stad. We brachten afgelopen weekend een bezoek aan een speciaal 4-sterren appartementhotel: Hotel TWENTY EIGHT!

Een warm ontvangst!

Je zal het altijd zien… is het de hele dag droog en zit je binnen. Vervolgens ga je naar buiten en komt het met bakken uit je hemel. Compleet doorweekt kwamen wij binnen maar dat mocht de pret niet drukken. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen gelijk een heerlijk drankje aangeboden om even op te drogen in de prachtige lobby. We zijn hier al vaak langsgelopen maar eenmaal binnen ziet het erg echt gezellig uit. We kregen een huiskamergevoel waar je zo een uurtje met een goed boek kan doorbrengen.

Een appartement dat van alle gemakken is voorzien

Eenmaal opgewarmd konden wij niet wachten om de kamer te gaan bekijken. Eigenlijk zagen wij gelijk bij binnenkomst dat wij hier een heerlijke nacht zouden hebben. Een kamer dat van alle gemakken is voorzien en dat er schoon, ruim en luxe uitziet. De kamer is voorzien van een tv die je rond kan draaien. Zo kan je zelf kiezen of je vanaf de bank een serie kijkt of lekker in bed gaat kijken. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien en is mooi ingericht. Waar wij altijd blij van worden is een heerlijke regendouche… en ja ook dit was aanwezig!

It’s spa time!

Hotel TWENTY EIGHT is ook voorzien van een kleine spa waar je na een lange dag heerlijk kan ontspannen. Vanwege de Corona maatregelen moest de toegang van te voren worden gereserveerd, maar het grote voordeel was dat we de sauna helemaal voor onszelf hadden. Dit was echt genieten!

Veel restaurants in de buurt!

Op dit moment van schrijven is het nog niet toegestaan om in een restaurant te eten. Maar zodra de regels weer worden versoepeld zijn er diverse leuke restaurants in de buurt te vinden. Denk hierbij o.a. aan Neni, Wils en Bar Alt! Met deze restaurants op het Stadionplein maak je jouw verblijf echt helemaal compleet!

Ontbijt op bed

Zeg nou eerlijk.. je kan je dag niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt op bed. Rond half 10 ’s ochtends werden wij verrast met een heerlijk ontbijt. Een mix van lekkere broodjes, yoghurt en allerlei verse producten.

Conclusie

Wij hebben ondanks de corona maatregelen een heerlijk verblijf gehad bij hotel TWENTY EIGHT. We vonden het fijn om even weg te zijn uit onze eigen omgeving en te kunnen genieten van een heerlijk weekendje weg. Dit hotel is perfect gelegen voor iedereen die Amsterdam wilt ontdekken. Zo is het hotel slechts 10 minuten verwijderd van het Vondelpark en 15 minuten van het centrum van Amsterdam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *