French Toast in Amsterdam

Geplaatst op
French toast morgan & mees

Hier eet je de lekkerste French Toast in Amsterdam

Vandaag posten we even een artikel waar je van gaat smullen! Met deze lijst laten wij jou zien waar je de lekkerste French Toast in Amsterdam kan bestellen. Ondertussen is mijn favoriete guilty pleasure al op veel plekken verkrijgbaar maar dit zijn de beste tips tot nu toe.

Missen we jouw vaste spot? Laat het weten in een comment!

1. Café George

Ondertussen zit dit Café al jaren gevestigd in het centrum van Amsterdam en is onder locals inmiddels een begrip geworden. Eigenlijk een net zo groot begrip als hun french toast. De diversiteit aan fruit die je bij de toast krijgt maakt het gerecht helemaal af. Zet Café George in ieder geval op je lijstje voor deze maand!

2. Morgan & Mees

Wij brachten op eerste kerstdag een bezoek aan Morgan & Mees en natuurlijk stond er voor mij een french toast op het menu. Een heerlijk plek om neer te ploffen als je geen zin hebt in een standaard ontbijtje en jezelf even in de watten wilt leggen.

Tip: Combineer dit gerecht met één van hun heerlijke verse gemaakte sappen!

3. Metropolitain

Metropolitan is gevestigd op het Rokin en is de perfect plek voor alle zoetekauwen onder ons. Het is heel gezellig om hier op een zonnige lente of zomerdag neer te ploffen en in het zonnetje te genieten van hun French Toast. Vooral de french toast gemaakt van suikerbrood en vers fruit is een aanrader. 

4. De Wasserette

Wanneer je in de pijp bent mag een bezoek aan de Wasserette niet ontbreken. Eigenlijk hebben wij niet heel veel nieuws te vertellen over de French Toast… het is gewoon echt een aanrader bij de Wasserette! Zie hieronder..

Regelmatig updaten wij dit lijstje zodat je altijd op de hoogte bent van de leukste hotspots in de stad. Houd daarom een paar keer per maand dit lijstje in de gaten!

Lees ook: Hier eet je lekkerste croissants in Amsterdam

2 reacties op “French Toast in Amsterdam&rdquo

  1. Ben echt fan van de French Toast! Heb er onlangs 1 besteld bij metropolitain. Op het Rokin! Dat was echt super lekker en zaten lekker in het zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *