De leukste speeltuinen in Nederland

Geplaatst op
Speeltuinen Nederland

Nederland heeft veel geweldige speeltuinen voor kinderen van alle leeftijden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een traditionele speeltuin met glijbanen en schommels of iets unieks en spannends, er is voor elk wat wils. In dit artikel hebben we enkele van de leukste speeltuinen in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Linnaeushof – Heemstede

Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa en biedt meer dan 350 speeltoestellen en attracties voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn grote klimrekken, glijbanen, schommels, waterattracties en nog veel meer. Er is ook een minigolfbaan, een verkeerstuin en een doolhof.

Plaswijckpark – Rotterdam

Plaswijckpark is een uitgestrekt park in Rotterdam met veel leuke attracties voor kinderen. Er is een grote speeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels, een dierenpark met onder andere geiten en ezels en een verkeerstuin. Daarnaast zijn er ook attracties zoals een draaimolen, een treintje en een boottocht.

De Goudvis – Sint-Maartenszee

De Goudvis is een overdekte speeltuin in Sint-Maartenszee met veel leuke attracties voor kinderen. Er is een grote speeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels, een ballenbak en een trampolinepark. Daarnaast zijn er ook een bioscoop, een bowlingbaan en een restaurant.

Oud Valkeveen – Naarden

Oud Valkeveen is een speelpark in Naarden met veel leuke attracties voor kinderen. Er is een grote speeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels, een waterpark en een zandstrand. Daarnaast zijn er ook een spookhuis, een piratenschip en een treintje.

Het Land van Jan Klaassen – Braamt

Het Land van Jan Klaassen is een pretpark in Braamt met veel leuke attracties voor kinderen. Er is een grote speeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels, een waterpark en een ballenbak. Daarnaast zijn er ook een theater, een poppentheater en een restaurant.

Speelland Beekse Bergen – Hilvarenbeek

Speelland Beekse Bergen is een speelpark in Hilvarenbeek met veel leuke attracties voor kinderen. Er is een grote speeltuin met klimrekken, glijbanen en schommels, een waterpark en een zandstrand. Daarnaast zijn er ook attracties zoals een treintje, een boottocht en een draaimolen.

Monkey Town – diverse locaties in Nederland

Monkey Town is een overdekte speeltuin met meerdere locaties in Nederland. Er zijn grote speeltoestellen, klimrekken, glijbanen en schommels, een ballenbak en een trampolinepark. Daarnaast zijn er ook attracties zoals een kartbaan, een lasergame en een restaurant.

Lees ook: de leukste wijnproeverijen van Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *