De leukste hotspots van Den Bosch!

De leukste hotspots van Den Bosch!

Een heerlijk weekendje weg naar het Zuiden van Nederland!

Steeds vaker kiezen wij er voor om een weekendje weg te plannen buiten Amsterdam. We vinden het leuk om met nieuwe steden in aanraking te komen en Den Bosch stond hierbij hoog in het lijstje. We verbleven 48 uur in Den Bosch en hebben geprobeerd het maximale uit ons verblijf te halen. Hierbij onze tips voor een onvergetelijk weekend in het Zuiden van Nederland!

Slapen in Den Bosch doe je bij The Duke!

Wij proberen altijd op zoek te gaan naar prachtige boutique hotels. De hotels zijn vaak iets hipper ingericht en het verblijf is er bijna altijd goed. Gelukkig kent Den Bosch een prachtig Boutique Hotel genaamd The Duke. Dit hotel is perfect legen midden in het centrum van Den Bosch. Je kan bijna geen beter hotel vinden qua locatie. The Duke is te vinden in het hart van ’s-Hertogenbosch, naast de beroemde Sint-Janskathedraal en schuin boven zijn favoriete, bruisende en landelijk bekende restaurantstraat: de Korte Putstraat. Hier moet je echt zijn om het Bourgondische sfeertje te proeven van Den Bosch!

Uitgebreid tafelen bij restaurant Lux

‘S avonds hadden wij vooraf al een reservering gemaakt van restaurant Lux. Van veel mensen hadden wij begrepen dat dit één van de betere restaurants is in Den Bosch. Niets was minder waar. Het eten en de service was top en we hadden echt het gevoel alsof we een weekend in het buitenland waren. Prachtig om te zien hoe de mensen in Den Bosch een Bourgondisch leven ervaren.

Een prachtige uitzicht om een nieuwe rooftopbar

Toen wij hoorde dat Den Bosch ook een prachtige rooftopbar heeft waren we gelijk verkocht! Hier moesten wij langs gaan. Met een prachtige ondergaande zon zit je bij Rooftop Zoetelief goed. Ze schenken hier heerlijke cocktails en je kan je daarnaast ook culinair laten verwennen.

Garage Pompen & Verlouw

Deze lunchspot zit niet direct in het centrum en je zal er misschien niet heel snel langslopen, maar dit restaurant is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Betaalbare gerechten en een prachtige hippe inrichting.

RESTAURANT CAFÉ GARAGE POMPEN & VERLOUW DEN BOSCH, PUUR EN LEKKER ETEN GECOMBINEERD MET GOEDE KOFFIE, LEKKERE BIEREN EN MOOIE WIJNEN, DESIGN, MUZIEK EN MENSEN.

Sluit je weekend goed af met een ontbijtje bij Frenchie

Een goed ontbijt is het halve werk! Daar weten ze bij Frenchie wel raad mee. Voor iedereen die van pancakes houdt is dit echt het walhalla van Den Bosch.

Frenchie is een café, geïnspireerd door grote steden met als basis: Parijs. Een klein en knus café waar je heen gaat om je dag goed te beginnen met een lekkere koffie, om te relaxen met een croissant of pancakes, of om de dag af te sluiten na een middagje shoppen. 

Den Bosch is echt een aanrader voor iedereen die een weekendje winkelen, lekker eten en genieten voor ogen heeft. Den Bosch is een prachtige stad die zowel een prachtige historie heeft als een geweldig uitgaansleven. Voor ieder is er wat leuks te beleven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *