De leukste cocktailbars in de pijp

De leukste cocktailbars in de pijp

Deze borrelspots maken jouw avond!

Lees nu ook het complete overzicht van alle cocktailbars in Amsterdam

Yes! Je staat op het punt om eindelijk weer een avondje te gaan borrelen. Eindelijk weer even quality time met vrienden of familie. Maar bij een gezellige avond hoort natuurlijk ook een leuke borrelplek of cocktailbar. Amsterdamshots geeft je met deze lijst een overzicht van de leukste cocktailbars/borrelspots in de pijp.

1. Calle Ocho – Latijns-Amerikaanse street food-stijl waar je kan genieten van diverse kleine gerechten en sensationele cocktails in een warme ambiance.
Adres: Albert Cuypstraat 226I, 1073 BN Amsterdam

2. Bar Mash – Een klein maar intieme bar waar je een avond lang aan de bar kan hangen. Bar Mash staat op diverse websites goed aangeschreven en zeker een plek dat je aan je beste vrienden kan voorstellen.
Gerard Douplein 9, 1073 XE Amsterdam

3. De Tulp – Wie denkt aan het Marie Heinekenplein denkt automatisch aan de Tulp. Vooral op de vrijdag -en zaterdagavonden is het er gezellig druk en is de kans groot dat jij de tijd even vergeet. Voordat je het weet gaat de zon weer op ūüėČ
Adres: Marie Heinekenplein 33, 1072 MH Amsterdam

4. Venster 33 – Mede door het grote aanbod aan zitplekken is deze bar uitstekend geschikt om met een groep vrienden lekker neer te ploffen en een avond lang te ‘ouwehoeren’. De bediening is snel en de cocktails zijn top. Reden genoeg om even langs te gaan toch?
Adres: Eerste van der Helststraat 42, 1072 NV Amsterdam

5. De Pilsvogel – Ze waren even een tijdje dicht, maar dit was voor een goed doel. De compleet gerenoveerde Pilsvogel is een van de populairste cocktailbars van de pijp. Of het nu zomer of winter is, het is altijd gezellig druk en prima vertoeven! Deze spot mag daarom niet ontbreken in onze lijst van meest gezellige cocktailbars in Amsterdam.
Adres: Gerard Douplein 14, Amsterdam

6. Tapmarin – De beste bar om een avond Ajax te gaan kijken. Met een groot scherm kan je hier de belangrijkste wedstrijden van ons aller Ajax volgen. Geen voetbalfan? Of staat er geen wedstrijd op het programma? Geen zorgen! De dames en Heren van Tapmarin zijn alsnog voor je geopend om een lekker pilsje voor te tappen.
Adres: Van Woustraat 130, Amsterdam

7. Glou Glou – Deze stijlvolle biologische wijnbar ligt aan een pittoreske straat die achter het enige openbare park van de Pijp, het Sarphatipark, loopt. Op de menukaart staat altijd een indrukwekkend aanbod van oude en nieuwe wereldwijnen, die uitsluitend worden geproduceerd door ecologisch bewuste wijngaarden. De lounge van de bar is voorzien van rustieke donkerhouten meubels en loopt uit op een prachtig terras aan de straatkant, compleet met stoelen en tafels. In het weekend is Glou Glou geopend voor de lunch en worden er heerlijke zelfgemaakte maaltijden geserveerd.

Bekijk het overzicht van cocktailbars in de pijp!

Lees ook: Cocktailbar Super Lyan Amsterdam

 

2 gedachten over “De leukste cocktailbars in de pijp

  1. Pilsvogel all the way!! ZO blij dat deze bar weer open is! Voor mij is de Pijp toch wel de leukste plek om te borrelen in Amsterdam. BTW leuke website! Blijf lekker doorgaan met alle tips!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *