De beste series op netflix

Geplaatst op

Er zijn tal van geweldige series beschikbaar op Netflix, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Hieronder staan enkele suggesties voor populaire series die momenteel op Netflix te zien zijn:

  1. Stranger Things: Dit is een science fiction-horror serie met een kenmerkende 80’s-stijl die zich afspeelt in een klein stadje in Indiana.
  2. The Witcher: Dit is een fantasy-avonturenserie gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. Het volgt het leven van Geralt van Rivia, een monsterjager die wordt ingehuurd om te vechten tegen bovennatuurlijke vijanden.
  3. The Crown: Dit is een historische dramaserie die zich richt op het leven van de Britse koningin Elizabeth II en haar familie.
  4. Narcos: Dit is een misdaadserie die zich richt op het leven van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn medewerkers.
  5. Master of None: Dit is een komische dramaserie die zich richt op het leven van een acteur en zijn vrienden in New York.
  6. Black Mirror: Dit is een science fiction-dramaserie die zich richt op de gevolgen van het gebruik van technologie in onze moderne wereld.
  7. The Office (US): Dit is een komische mockumentaire-serie die zich richt op het leven van een groep werknemers in een kantooromgeving.

Overige goede series op Netflix

Borgen

Borgen is een Deense politieke dramaserie die tussen 2010 en 2013 werd uitgezonden. De serie volgt het leven van Birgitte Nyborg, de eerste vrouwelijke premier van Denemarken, en haar team terwijl ze proberen om het land te leiden en om te gaan met persoonlijke en politieke uitdagingen.

Borgen is een zeer populaire serie en is in veel landen uitgezonden, waaronder op Netflix. Als je geïnteresseerd bent in het kijken naar Borgen op Netflix, kun je een kijkje nemen op de website van Netflix of de app van Netflix gebruiken om te zien of de serie momenteel beschikbaar is. Houd er rekening mee dat het aanbod van series en films op Netflix regelmatig verandert, dus het is mogelijk dat Borgen op een later tijdstip niet meer beschikbaar is op het platform.

Fargo

Fargo is een Amerikaanse televisieserie die zich afspeelt in de staat Minnesota en is geïnspireerd op de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen. De serie volgt verschillende verhaallijnen en personages die op een of andere manier verbonden zijn met een serie van misdrijven en gebeurtenissen die zich afspelen in het fictieve stadje Fargo.

Monarca

Monarca is een Spaanse dramaserie die op Netflix te zien is. De serie volgt het leven van de rijke en machtige familie de Mora en hun wijngaard Monarca, terwijl ze proberen om te gaan met persoonlijke en zakelijke uitdagingen.

Homeland

Homeland is een Amerikaanse televisieserie die zich afspeelt in de Verenigde Staten en die zich richt op het leven van Carrie Mathison, een CIA-agent die lijdt aan een bipolaire stoornis. De serie volgt Carrie terwijl ze probeert om terroristische dreigingen te voorkomen en om te gaan met haar persoonlijke problemen.

Homeland is een zeer populaire serie en is op verschillende platforms te zien, waaronder op Netflix. Als je geïnteresseerd bent in het kijken naar Homeland op Netflix, kun je een kijkje nemen op de website van Netflix of de app van Netflix gebruiken om te zien of de serie momenteel beschikbaar is. Houd er rekening mee dat het aanbod van series en films op Netflix regelmatig verandert, dus het is mogelijk dat Homeland op een later tijdstip niet meer beschikbaar is op het platform.

YOU

You is een Amerikaanse televisieserie die op Netflix te zien is. De serie volgt het leven van Joe Goldberg, een boekwinkeleigenaar die verliefd wordt op een vrouw die hij ontmoet in zijn winkel. Terwijl hij zijn liefde probeert te winnen, gaat hij te ver in zijn pogingen om haar te beschermen en wordt hij steeds geobsedeerder en gevaarlijker.

Lupin

Lupin is een Franse televisieserie die in januari 2021 op Netflix verscheen. De serie is geïnspireerd op het personage Arsène Lupin, een gentleman dief en meester in vermomming gecreëerd door de Franse schrijver Maurice Leblanc. De show volgt het personage van Assane Diop, die geïnspireerd is door Arsène Lupin en een meesterdief wordt om wraak te nemen voor het onrecht dat zijn vader is aangedaan. De serie heeft positieve kritieken gekregen voor het schrijven, acteren en regisseren, en is verlengd voor een tweede seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *