Croissants Amsterdam

Croissants Amsterdam

Hier eet je de lekkerste croissants in Amsterdam.

Zeg nou eerlijk.. de dag kan niet beter beginnen dan met een heerlijke croissant. Laat Amsterdam nou net een stad zijn waar je bijna op elke hoek van de straat wel een heerlijke croissant kan krijgen. Wij hebben een lijst samengesteld van de beste ‘croissant-spots‘ in Amsterdam.

Het Bakhuys

Vlakbij het Weesperplein zit Het Bakhuys. Het Bakhuys is een grote bakkerij voor broodjes to-go, lekkernijen en nog veel meer. De croissants zijn heerlijk, net als de krentenbollen die wij er regelmatig bestellen.
Sarphatistraat 61, Amsterdam 

Noé Boulangerie & Patisserie Bio

Dat Fransen misschien wel het beste zijn in croissants maken dat is een understatement. Laat Noé op de Vijzelgracht nou net volgens Franse traditie te werk gaan. Geniet hier misschien wel van de beste Croissants van Amsterdam.
Vijzelgracht 20, Amsterdam

Le fournil

Sébastien Roturier is een Franse ambachtelijke bakker-banketbakker die, na 10 jaar de familiebakkerij in Fontenay-le-comte, (Vendée) Frankrijk te hebben geleid met Susan, zijn Nederlandse vrouw. In 2007 naar Amsterdam verhuisde om de allereerste Franse bakkerij te starten. Voor ons een adres die niet mag ontbreken in deze lijst!
Olympiaplein 119, Amsterdam

Bakkerij Lanskroon

Wist je dat deze Bakkerij Al 110 (!) jaar bestaat? Bakkerij Lanskroon is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. De echte Amsterdammers zijn hier nog te vinden, naast de heerlijke croissants natuurlijk! Lanskroon zit in het Centrum en heeft ook een tearoom.
Singel 385, Amsterdam

Bakken met passie

Bij Bakken met Passie staat kwaliteit op nummer 1. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste grondstoffen en dit proef je ook terug in hun producten. Naast brood maken ze ook eigen, speciaal, banket. Een echte aanrader. Er wordt er op de Albert Cuypstraat 53 volgens een echte traditie gebakken. Geïnspireerd door echt brood openden Co en Marja Meijssen Bakken met Passie met één missie: het lekkerste brood en patisserie maken.

[the_ad id=”973″]
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *