De lekkerste kaasfondue die je maar kan vinden in Amsterdam

Tussen alle hippe tentjes en restaurants door verdienen historische en authentieke restaurants natuurlijk ook een plek op deze website. Café Bern, gevestigd op de Nieuwmarkt, is de afgelopen decennia een begrip geworden in het centrum van Amsterdam. Onder veel Amsterdammers staat dit restaurant vooral bekend om haar kaasfondue en is een echte tip voor als je een keer wat anders wilt eten dan de reguliere gerechten.

Al decennia lang dezelfde gerechten op de menukaart

Doen waar je goed in bent. Dit is een motto waar Café Bern zich aan vasthoud. Al jaren hanteert dit restaurant vaste gerechten waar zowel locals als toeristen voor in de rij staan. De Fondue is legendarisch, evenals de Entrecôte Café Bern, de Emincé de veau, de Steak au pistou, de Jemenitische salade en al die andere Bern-klassiekers die sinds jaar en dag op de kaart staan.

Een impressie van Café Bern

De locatie

Café Bern is gelegen midden op de Nieuwmarkt en daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar Vervoer. Het is verstandig om op voorhand een reservering te maken zodat je gegarandeerd bent van een tafeltje. Het is soms bizar om te zien hoeveel mensen dit authentieke restaurantje weten te vinden. Zeker in een stad als Amsterdam waar de hippe tentjes uit de grond schieten.

Café Bern
Nieuwmarkt 9
1011 JR  Amsterdam

Telefoon 020 622 00 34

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *