Boutique hotel de Witte Dame

Boutique hotel de Witte Dame

Overnachten in een prachtig boutique hotel!

Wij hebben een weekje vrij genomen om in eigen land wat nieuwe hotelletjes te ontdekken en Boutique Hotel De Witte Dame was er daar één van!

In het schattige dorpje Abcoude hebben zij 4,5 jaar geleden een oud treinstation, na 11 maanden verbouwen omgetoverd tot prachtig boutique hotel met 10 hotelkamers. Wij werden super hartelijk ontvangen door het personeel en de open haard werd direct aangestoken om lekker bij te chillen met een drankje en een huisgemaakt taartje. 

Vanuit het hotel loop je via een boeren paadje zo het dorpje van Abcoude in. Er is niet veel, maar alles wat je nodig hebt aan winkeltjes is er. 

Genieten van een heerlijk 3-gangen diner!

S’avonds genoten wij van het 3-gangen menu dat elke avond een wisselend menu is in deze Corona tijd. Wij hadden een heerlijke bisque van langoustine en strandkrab als voorgerecht en een super malse entrecote als hoofdgerecht. Als dessert een heerlijk fruitige mango sorbet. Voor 20.00 uur de fles wijn leeg en daarna nog even lekker natafelen met een kopje koffie. 

Prachtig ingerichte kamers!

In de superieur kamer zit een ruim bad waar wij na het eten nog lekker in gingen om uit te buiken. Na heerlijk geslapen te hebben in het riante bed werd er s’ochtends een geweldig ontbijt geserveerd met allemaal locale producten van bijvoorbeeld Lindenhoff, wat overigens heel leuk is om heen te gaan als je overnacht in Boutique Hotel De Witte Dame! 

De Witte Dame is wat ons betreft echt een dikke aanrader als je een nachtje weg wilt in eigen land waar je lekker in de watten wordt gelegd! 

Tip voor de aankomende weken!

Zij hebben nu leuke acties en creatieve ideeën. Zo kan je slapen bij De Witte Dame voor €150,- voor 2 personen, inclusief een 4 gangen diner van de chef. Ook kan je een dagje werken in het hotel voor €35,- inclusief koffie en thee. Zij doen ook take away voor thuis, zo hebben zij nu een luxe diner voor 37,50 p.p. 

Contactgegevens

Boutique Hotel de Witte Dame
Stationsplein 3
1391 GS Abcoude
Website: www.hoteldwd.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *