Bosvilla Kennemerduinen: Overnachten in een bosrijke omgeving!

Bosvilla Kennemerduinen: Overnachten in een bosrijke omgeving!

Een beeldschoon vakantiehuis midden in een bosrijke omgeving!

Steeds meer mensen kiezen er de afgelopen maanden voor om een vakantie te plannen in eigen land. Dit natuurlijk allemaal vanwege de corona maatregelen. Echter hoeft een heerlijke break in eigen land helemaal geen straf te zijn. Sterker nog, als je de pareltjes in Nederland weet te vinden dan is het écht genieten! Bosvilla Kennemerduinen is één van deze parels en wij keken er maanden naar uit om hier een nacht te mogen slapen. Om je alvast een kleine impressie te geven volgen hieronder enkele foto’s van ons verblijf!

Bosvilla Kennemerduinen is gelegen in IJmuiden en is slechts een klein half uurtje rijden vanaf Amsterdam. Wanneer je aankomt word je gelijk op een positieve manier geconfronteerd met een rustgevende omgeving. Ondanks dat IJmuiden niet zo populair is als Bloemendaal, Zandvoort of Noordwijk is dit juist een perfecte uitvalsbasis voor iedereen die net even wat anders wilt.

Je voelt je niet thuis, je voelt je beter.”   

Wat je moet weten over Bosvilla Kennemerduinen

  • Capaciteit: 10 personen
  • Een hond is welkom (je hond gaat dit fantastisch vinden!);
  • Midden in een natuurrijke omgeving;
  • Een buitenkeuken met een luxe BBQ;
  • Persoonlijke in- en uitcheck;
  • Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid
  • Fietsenverhuur mogelijk

Zo brachten wij onze dag door

We hadden achteraf ontzettend veel mazzel met het weer. Het was een prachtige zonnige lentedag waar we het maximale uit hebben gehaald. Het is heerlijk vertoeven in de ruime tuin waar we op het terras gezellig hebben bijgepraat. Doordat we gebruik konden maken van de BBQ hebben we in de middag boodschappen gehaald, waarbij een bezoek aan de visafslag natuurlijk niet kon uitblijven. Onder het genot van een wijntje genoten wij ’s avonds van heerlijke zalm en gamba’s. Het was echt even een besefmoment hoe mooi het leven soms kan zijn!

Wanneer Corona weer een beetje achter ons ligt raden wij je echt aan om met familie of vrienden te genieten van een welverdiende break. Wij garanderen je dat je hier met een gelukkig en uitgerust gevoel vertrekt!

Een reservering maken bij Bosvilla Kennemerduinen

Hebben wij je overtuigd van een verblijf? Dan kan je eenvoudig een reservering maken via hun website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *