Boksen in Amsterdam Zuid

Geplaatst op
Boksen in Amsterdam Zuid

Sla alle stress even van je af bij deze sportschool

Je kent het vast wel.. je hebt een lange en slopende week achter de rug en snakt naar nieuwe energie. Daarnaast heb je misschien de nodige irritaties gehad en kan je eigenlijk niets anders wensen dan een goede workout. Probeer dan eens een boksles bij Fitness Zuid. Deze sportschool is gelegen in Amsterdam Zuid en is één van de beste sportscholen om recreatief te leren boksen.

Geen knockouts maar gewoon een leuke groepsles!

Bij het boksen staat plezier en afzien centraal. Bij Fitness Zuiver leer je op een recreatief manier te boksen waarbij beheersing en veiligheid voorop staan. Je hoeft dus niet te verwachten dat er mensen naar de grond worden geslagen.

Daarnaast is boksen goed voor alle delen van het lichaam. Je traint veel verschillende spiergroepen en werkt daarnaast aan een goed uithoudingsvermogen. Door het enthousiasme van de boksinstructeurs zal je net nog even dat stapje zetten.

De locatie

Fitness Zuiver is gelegen in het Amsterdamse Bos en is slechts 5 minuten verwijderd van bijvoorbeeld het Olympisch Stadion. Daarnaast kan je bij Zuiver ook nog tegen betaling naar de spa wat je workout helemaal compleet maakt!

Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
Telefoon: 020 3010 707
E-mail: sales@zuiveramsterdam.nl

 

2 reacties op “Boksen in Amsterdam Zuid&rdquo

  1. Heb hier via Onefit wel eens gebokst! Lekkere les waarbij de intensiteit hoog ligt. Een goede kickoff van je weekend. Ook leuke instructeurs!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *