Blue Amsterdam

Blue Amsterdam

Blue Amsterdams café is gevestigd in een speciale glazen constructie, gebouwd op de top van het winkelcentrum Kalvertoren aan de Kalverstraat, vrij dicht bij het Muntplein. Dit is gelegen in het hart van Amsterdam. Blue Amsterdam kan je bereiken vanuit het winkelcentrum met een speciale glazen lift of trap. Het is ongeveer 30 meter hoog en biedt een goed uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Blue Amsterdam heeft een stijlvol interieur met hoge glazen ramen die een 360° panoramisch uitzicht bieden op de omgeving, inclusief de nabijgelegen Amsterdamse Bloemenmarkt. U ziet ook een aantal van de belangrijkste gebouwen van Amsterdam, waaronder het Rijksmuseum, het Koninklijk Paleis en de Westerkerk.

Blue Amsterdam is open voor het late ontbijt, de lunch en het vroege avondeten. Het heeft een fatsoenlijk menu met een grote verscheidenheid aan eten en drinken tegen redelijke prijzen. Dit is inclusief een goed aanbod van sandwiches (MAMA biologisch brood), soepen, salades en hamburgers. Er is een 3-gangen menu (soep, hamburger en dessert) voor €26.

Tip van de redactie!

Het is een heel populaire plek geworden, dus kom er net voor de lunch heen om een goede tafel te bemachtigen.

Lees ook 1 van onze andere populaire artikelen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *