Anegang Boutique Hotel

Anegang Boutique Hotel

De perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Haarlem!

Wat worden wij blij van dit pas geopende boutique hotel in het hartje van Haarlem. Het hotel is super de luxe ingericht en geeft echt een vakantiegevoel in eigen land. Er zijn 6 kamers, waarvan 1 appartement voor 4 personen. Wat bijzonder is dat er geen receptie is. Je kan heel gemakkelijk met je telefoon inchecken, waardoor je geen pasje nodig hebt om de deuren te openen. Als je de deur van het hotel uitloopt sta je direct in de altijd bruisende winkelstraat van Haarlem.

Alle vrijheid van thuis met de service van een hotel. In dit unieke hotel boek je je kamer en check je zelf in via ons digitale platform. Dat geeft je de vrijheid om je dag helemaal in te vullen zoals je zelf wilt. 

Anegang Boutique Hotel is omringt met leuke restaurants en winkeltjes. Het hotel vormt daarom de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die Haarlem een weekend of midweek wilt verkennen. Waar wij ook blij van werden waren de producten van Maris Stella Maris. Heerlijke zeep en shampoo, dat vinden wij een belangrijk detail bij een overnachting in een hotel. Bekijk hieronder een impressie van de kamer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *