In een tijd waar we eigenlijk zoveel aan ons hoofd hebben en niet altijd de tijd hebben om op een terras neer te ploffen, is daar gelukkig nog de to-go koffie. In grote wereldsteden is de to-go koffie niet weg te denken uit het straatbeeld en ook in Amsterdam springen steeds meer koffietentjes hier op in. Amsterdamshots heeft een lijst samengesteld van de lekkerste to-go koffie in Amsterdam.

4850

4850 is een restaurant, wijnbar en koffiebar gelegen in Amsterdam Oost. Overdag serveert deze knusse koffiebar zowel ontbijt, brunch als lunch, vergezeld van speciale koffie van La Cabra in Kopenhagen. 4850 is gelegen in de Camperstraat en ligt op een steenworp afstand van het Oosterpark. It’s always a good day for coffee!

Public Space

Een andere koffiespot die niet mag ontbreken in onze lijst is Public Space. Public Space bevindt zich op de begane grond van een woontoren in Amsterdam-Noord. De zaak heeft een internationale tintje. Veel mensen uit verschillende culturen komen hier bijeen en dat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Maar belangrijker is nog dat de koffie van het hoogste niveau is!

Stach

Met meer dan 10 vestigingen door het hele land is Stach een gevestigde naam als het gaat om to-go koffie en lekkernijen. Loop geur binnen voor een heerlijke koffie, een vers broodje of kokosmakron en diverse verse sappen. Ook zijn er natuurlijk veel dagverse en kwalitatieve kant-en-klaar-maaltijden verkrijgbaar. De winkel is elke dag open tot 20 uur, dus je hebt de hele dag de tijd om een heerlijk bekertje koffie te scoren!

Oliver Green

Oliver Green omschrijft zichzelf als een fast casual restaurant waar je terecht kunt voor voor gezonde ontbijtjes, vullende bowls en natuurlijk heerlijke koffie. Green zit niet alleen in de naam, maar ook in de genen van het bedrijf. Alle maaltijden zijn 100% plantaardig, vrij van bewerkte producten en gemaakt met de beste ingrediënten. Een gezondere hotspot kan je dus bijna niet vinden in Amsterdam.

Stek

Stek is sinds 2014 uitgegroeid tot een knusse plek in Oost. Veel gasten voelen zich thuis bij deze koffie Hotspot. Dit komt mede door het vaste team dat er werkt en die je ook herkent als je binnenkomt. Stek is voortdurend bezig met bewust en beter eten. Ze maken alles zelf zoals bijvoorbeeld sauzen en de koekjes bij de koffie.

Lees ook:

Dit zijn de leukste café’s om een biertje te drinken
De leukste brunch hotspots van Amsterdam
Hier eet je de lekkerste sushi in Amsterdam
Dit zijn de fijnste terrassen in Amsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *