5 leuke hotspots in de Utrechtsestraat

Geplaatst op
Utrechtsestraat Amsterdam

Eén van de gezelligste straten van Amsterdam!

De Utrechtsestraat staat bekend om zijn mix tussen restaurants, barretjes en leuke winkeltjes. Met je to-go koffie in je hand is het heerlijk om hier je zaterdag of zondag door te brengen. Met deze lijst proberen wij je alvast een indruk te geven wat je van deze winkelstraat mag verwachten.

Eten en drinken in de Utrechtsestraat

Dat zijn de leukste tentjes op te eten en drinken in de Utrechtsestraat!

 1. Bar Bitterbal

  Voor iedereen die wel houdt van een vette hap en een lekker pilsje is Bar Bitterbal de plek om even neer te ploffen. Bar Bitterbal is gelegen aan het begin van de Utrechtsestraat en vanaf het Rembrandtplein zeer goed bereikbaar.

 2. Guts

  Vroeger heette dit restaurant nog Guts & Glory maar is sinds kort verder gegaan als Guts. Het restaurant begon aanvankelijk als een restaurant waar elk halfjaar een ander ingrediënt of dier centraal stond. Daarna maakten de chefs elk kwartaal een culinaire reis naar een andere wereldkeuken: van Frans tot aan Japans.

 3. Bistro Bonjour

  Ben je een liefhebber van de Franse Keuken? Breng dan een bezoek aan dit ‘verstopte restaurant’ gelegen in een zijstraat van de Utrechtsestraat. Een intiem en donker restaurant waar je niet teleurgesteld gaat worden.

 4. Café van Leeuwen

  Dit gezellige buurtcafé biedt wekelijkse jazzconcerten, een uitgebreid menu en een bovenzaal met een prachtig uitzicht. Prima kroeg op een mooie plek in de gezellige Utrechtsestraat. Ook leuk om samen met je partner of beste vriend(in) te lunchen.

 5. Van Soest Amsterdam

  De hotspot voor de echte chocoladeliefhebber! Probeer hier eens een heerlijke bonbon en we verzekeren je dat je gelijk verkocht bent!

Winkelen in de Utrechtsestraat

De leukste winkels voor de shop-a-holics onder ons!

 1. We Are Labels: hier shop je jouw nieuwe outfit voor de komende periode! Een winkel waar zowel mannen als vrouwen helemaal los kunnen gaan.
 2. Smaak Amsterdam: De hotspot voor vrouwen die vooral op zoek zijn naar tasjes, tasjes en nog eens tasjes!
 3. Aesop: Een nieuwe parel van de Utrechtsestraat! Hier kan je jezelf helemaal in de watten leggen met een nieuwe handzeep, showergel of een lekker luchtje. Alleen de inrichting van deze winkel is het al waard om even naar binnen te lopen.
 4. Bolia Amsterdam: Voor iedereen die momenteel bezig is met het inrichten van zijn/haar huis is dit een echte aanrader. Dit Scandinavische merk heeft prachtige producten die van hoge kwaliteit zijn. Je mag er dus vanuit gaan dat deze meubels een lange tijd meegaan!

Eén antwoord op “5 leuke hotspots in de Utrechtsestraat”

 1. Wellicht ook leuk om toe te voegen aan dit lijstje is Bajes. Ik weet niet of het officieel nog de utrechtsestraat is maar het zit echt pal tegenover het Rembrandtplein. Daarnaast is het ook super chill om bij Starbucks een koffietje te halen (korte rijen en je bent zo weer weg met een to-go koffie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *